Nye destinationer på min faste shopping-rute!

3

Når man bor i København og flere gange ugentligt befinder sig i København K, så finder man hurtigt sine faste shoppesteder. De steder hvor der bare altid er gevinst når man besøger butikken, og man ender med et pose eller et cute stofnet (Another Nué) når man forlader stedet.

Der er dog butikker som jeg har forsømt at få lært at kende, og som jeg først fornylig har besøgt for første gang. Men siden da, er de blevet mere eller mindre faste destinationer på min shoppe-rute.

Norse Projects
Når man kommer ind i Norse Projects er det første man ser, et langt bord fyldt med lækre items, som f.eks. solbriller, cool strømper og smukke striktrøjer eller en t-shirt med et sejt print, og første gang jeg besøgte butikken begyndte min interesse allerede at være fanget ved det bord. Når man kommer ind i  butikken bliver udvalget dog ikke mindre lækkert. Norse Projects er virkelig en lækker butik, hvor jeg nærmest kan lide ALT indholdet.

Rezet Store
Rezet store er stedet man skal købe sine sneakers! Ikke kun fordi udvalget er skidefedt, og fordi at dem der arbejder hos Rezet Store virkelig har fingeren på pulsen når det angår sneakers-tendenser, men også fordi at atmosfæren er rar, og kundebetjeningen eminent. Denne butik er en af grundene til at jeg har fået øjnene op for den sporty stil.

Envii
Envii har ligget i København K i efterhånden mange, mange år, og jeg havde da også en periode som 14-15 årig, hvor Envii var min favorit butik, men så er der faktisk gået nogle år hvor jeg ikke har været inde i butikken. Det har dog ændret sig igen, for nu har Envii igen fanget min interesse, og jeg går altid liiiige derind for at kigge. Deres styles har de seneste mange kollektioner været enormt fede, og designerne har virkelig haft god forståelse for modens kommende tendenser, for alle deres styles passer så fint ind i det som er moderne nu og her.


xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment