Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

I denne uge… #25

i-denne-uge1

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21

I denne uge…

Fik jeg endelig set min veninde Sofie, efter alt for lang tid. Det er så dejligt at catche up med veninder man ikke har et længe. 

Så jeg syv bittesmå ællinger og deres mor og far, i springvandet i Kongens Have, og lavede også en instagram Story med dem. Dagen efter var der dog kun seks ællinger, så det brugte jeg en hel aften på at være lidt nede over.

Var jeg til tandlæge og fik en tandrensning. Mit smil er enormt vigtigt for mig, da jeg igennem nogle af mine teenageår havde meget skæve tænder, som jeg var ret ked af. Så idag hvor mine tænder sidder som de skal, takket være to år med togskinner, så går  jeg meget op i tandpleje. Også selvom jeg hader at være til tandlæge. Er dit smil også vigtigt for dig, kan det klart anbefales at du besøger en tandlæge regelmæssigt. Hos Tandcity kan du få en professionel tandrensning udført af kompetente tandlæger.

Var jeg til akupunktur og fik syv nåle stukket ind i ben, øre og hænder. Inden behandlingen havde jeg hovedpine – efter behandlingen var hovedpinen væk, og jeg havde det vildeste overskud resten af dagen.

Tog jeg på weekendtur i min families sommerhus, og endte med at få årets første tan line. Det er utroligt så hurtigt man kan genvinde noget af den brunhed man fik sidste sommer.

xx Alberte

 alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • maria 8. maj 20170:18

    Hej Alberte, hvor er dine super flotte armbånd fra? <3

  • Britt 8. maj 201714:05

    Hvor er solbrillerne fra?

Leave a Comment