Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Pæneste mønster fra Six Ames

img_8048 img_8051 img_8056

Forleden dag var jeg ude og skyde nogle hurtige mobil-billeder af mit outfit. Jeg synes nemlig outfittet var for godt, til ikke lige at blive delt med jer. Jeg har nemlig modtaget den fineste silke-top fra Six Ames, som jeg virkelig er blevet helt forelsket i! Jeg elsker blålige nuancer, og toppens print er stadig så tilpas enkelt, at det passer rigtig godt ind i min lidt minimalistiske garderobe.
Hvad synes I om den?

Silketoppen kan købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment