Mig og min sommer… // Anna Engstrøm

anna-engstroem

Anna Engstrøm
Junior Editor hos Noise PR

Hvad skal du denne sommer? Denne sommer kommer jeg til at tilbringe hjemme i Danmark, da min kæreste og jeg netop har købt ny lejlighed som vi overtager d. 1. juni. Udover jeg selvfølgelig kommer til at bruge en masse tid på at male, indrette og lave nyt badeværelse, så kommer jeg også til at have en have. Den nye lejlighed er nemlig en villalejlighed i stueetagen, med 700m2 have som skal ordnes. Når alt er på plads kommer jeg til at tilbringe det meste af tiden med at dase i hængekøjen og holde en masse grillfester for venner og familie.

Hvad er din yndlings sommer-destination? Min yndlings Sommer-destination er Sydfrankrig. Min familie har et hus dernede, hvor jeg har tilbragt alle mine somre. Jeg elsker kombinationen af de smukke bjerge, fascinerende havnebyer, den gode mad, antikmarkederne og ikke mindst de luksuriøse shoppemuligheder. Jeg tager aldrig til Frankrig uden at lægge vejen forbi en Sandro butik og Céline butikken i Cannes.

Hvad skal du læse denne sommer? Denne Sommer skal jeg læse de samme 2 bøger som jeg læste sidste sommer. “Alt må vige for natten” og “baseret på en sand historie” af den franske forfatter Delphine De Vigan. Begge bøger foregår i Frankrig, og er på en måde enormt fascinerende men også begge dybt tragiske fortællinger. Det er faktisk de eneste 2 bøger jeg har læst, uden at kunne gennemskue plottet. ALLE bør virkelig læse dem.

Hvad ser du allermest frem til, denne sommer? Jeg ser allermest frem til at tilbringe sommeren her hjemme, og opleve Danmark på bedste vis. Jeg glæder mig til at sætte mig ind i bilen med min kæreste og vores hund Ingeborg og køre landet rundt, på jagt efter gode antik fund. Jeg elsker at køre rundt på landevejene og lede efter antikfund, gøre stop på gode cafeer og ikke mindst hoppe en tur i øresund.

Følg Anna på instagram HER

Gul bluse: Raey // Solbriller: ASOS // Bog: Saxo.com // Parfume: Diptyque // Taske: Mansur Gavriel // Badedragt: Gina Tricot

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Thea 12. maj 201718:13

    Super fede solbriller

Leave a Comment