New in // Ace & Tate sunglasses

acetate

Nu har jeg faktisk efterhånden et par gange vist jer mine nye solbriller, uden at komme nærmere ind på hvor de er fra. Og det tænkte jeg at der skulle laves om på nu. Jeg har nemlig fået et par nye solbriller, fra den nyligt åbnede brillebutik Ace & Tate. Butikken er lokaliseret i Gammel Mønt 39, og i butikken kan man altså købe både briller og solbriller. Da jeg besøgte butikken for en måneds tid tilbage, fik jeg med det samme lyst til at bruge briller – og det er altså ikke en trang jeg har haft før.

Jeg endte med at komme hjem med de fineste solbriller, som med det samme er blevet min absolut favorit-accessory. De er enormt behagelige at have på og man har ikke den irriterende følelse af at være “indespærret” når man har dem på, hvilket jeg sommetider føler, når jeg er iført solbriller.

Min model hedder ‘Kat’ og jeg har valgt stellet der hedder ‘Space Oddity’ hvilket iøvrigt også er sangtitlen på en af mine favorit-sange med David Bowie. 😉
Hvad synes I om solbrillerne?

Solbriller kan købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment