Dette havde jeg på til konfirmationsfesten!

img_8726

Idag kommer dagen til at stå på biltur tilbage til København. Som sagt var jeg igår til fejring af min fætters konfirmation i Nordjylland, så vi brugte torsdagen på at køre afsted til Jylland – og nu er vi så på vej tilbage igen. Til festlighederne var jeg iført overstående outfit (uden jakken). Jeg modtog for et par måneder det smukkeste grønne sæt fra Hosbjerg, og jeg har indtilvidere ikke haft en anledning jeg syntes var perfekt til at iføre sig hele sættet (jeg har dog gået en del med bukserne!) men konfirmationen var den perfekte anledning. Jeg synes nemlig at sættet er tilpas festligt, uden at være overdressed.

Sættet er endnu ikke kommet på deres webshop, men kommer snart. Så stay tuned. 😉
Hvad synes I om sættet? Sættet er en smule mere grønt i virkeligheden end det fremstår på billedet.
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Cecilie 13. maj 201714:23

    du’ smuk! 🙂

  • Camilla 13. maj 201722:01

    Virkelig lækkert outfit 😀 Synes også, din jakke er ret fed!

Leave a Comment