Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

My current wishlist!

wishes

1) Aprosio & Co. armbånd // 2) Armygrøn skjorte fra HOPE // 3) Puder fra The Apartment // 4) Sko fra Repetto // 5) Clutch fra Loewe // 6) Kop fra Royal Copenhagen

Om en time starter Eurovision Song Contest, og jeg glæder mig som en fuldvoksen mand til Premier League finalen. Jeg er nemlig en kæmpestor Eurovision fan, og jeg elsker ALT ved det. Jeg elsker sceneshowet, jeg elsker konkurrencen, jeg elsker at det knytter landene sammen – og jeg har selvfølgelig lavet stemmeseddel.

Nu til noget helt andet. På overstående billeder kan I nemlig se mine allerstørste ønsker i øjeblikket. Jeg er blevet ret glas for farver, hvilket også kommer til udtryk på de ting jeg drømmer om. Men mit største ønske er nu engang den armygrønne skjorte. Den skal jeg bare fat i!

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment