5 ting i garanteret ikke vidste om mig

img_8517

1) Brækkede mig, da jeg fik hul i ørene.
Jeg fik huller i ørene som 10-årig. Egentlig ikke fordi at jeg havde voldsomt meget lyst, men simpelthen fordi at næsten alle de andre piger i klassen havde fået det, og det ville jeg også. Da jeg havde fået skudt det første hul ind, så løb jeg ud af butikken og brækkede mig. Ikke fordi at det gjorde ondt, men simpelthen af tanken om at der sad en metal-pind inde i mit øre. Jeg syntes det var  meget kvalmende.

2) Jeg ville ønske at jeg talte fynsk. 
Der bliver lavet så meget sjov med den fynske dialekt, men jeg har et helt særligt og kærligt forhold til dialekten. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes at fynsk lyder så charmerende og venligt. Man virker jo bare automatisk likeable, hvis man taler fynsk. Har jeg ikke ret?

3) Har et girl-crush på Pernille Rosendahl
Hvis der var én person som jeg kunne få lov til at bytte ansigt med, så ville jeg nok vælge Pernille Rosendahl. Jeg synes bare hun er så smuk og det har jeg altid syntes. Da jeg gik i børnehaveklasse skulle vi lave en bog, hvor vi skulle skrive hvordan vi gerne ville være, se ud og arbejde med om 20 år. Og allerede dengang valgte jeg at klistre et billede ind i bogen af en ung Pernille Rosendahl.

4) Sover med langærmet t-shirt
Jeg kan ikke sove uden at være iført en langærmet t-shirt, for så får jeg automatisk mega ondt i halsen dagen efter. Det er virkelig skørt, men mine skuldre SKAL bare være dækket af noget, ellers ved jeg at jeg skal rende rundt med halstørklæde og spise Halls dagen efter.

5) Jeg samler på personligt boligdesign
Jeg elsker at mine møbler har en historie, eller en særlig betydning og derfor er jeg fornylig begyndt at samle på loppefunds-møbler og brugskunst fra små værksteder. Mit favorit møbel på mit værelse er min morfars gamle bord.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Emilie Berg 14. maj 201714:13

  Er enig med nummer 2. Jeg er selv fra Fyn, opvokset på Sydfyn, men har nu boet i København 2-3 år, og kan godt genkende at folk bliver mere åbne og smilende overfor ‘en når de høre ens dialekt og man nogengange bliver rost for den af folk, der synes man snakker “pænt”. Haha!
  xxx

 • Sofie B 14. maj 201716:35

  Jeg er forvirret??? Hvad er en langærmet t-shirt? En almindelig trøje eller er det bare en almindelig t-shirt????!!

 • Isa Larsen 15. maj 20179:21

  Sjovt du nævner det med Pernille Rosendahl, for nogle år siden gik min storebror til trommer og hans underviser var trommerslageren fra The Storm. Jeg synes også at Pernille var mega sej, så jeg endte med at få hendes autograf. Det var et stort øjeblik for 10 årige Isa haha.

Leave a Comment