En (næsten) evig hårdag, med denne spray

fullsizerender-12 fullsizerender-11

Som 12-årig besluttede jeg mig i et alt for impulsivt øjeblik at få klippet mit taljelange mørke hår af, og i stedet få en drengeklip/Pixi cut. Jeg var glad for håret i omkring et døgn, og derefter var jeg ulykkelig for håret i to år og brugte alt min vågne tid på at kigge mig i spejlet og hade synet ud over alle grænser. Inden min impuls-klipning gik jeg ikke specielt meget op i mit hår, men efter at mit hår omsider var nået til en skulderlængde, fik jeg en ny kærlighed for hårpleje. Jeg har egentlig ikke brugt så mange produkter, men jeg har været meget fokuseret på at mit hår altid skal se pænt ud, og jeg kan blive decideret i dårligt humør, hvis jeg har en dårlig hårdag. Og nu kommer det altså til at lyde lidt reklame-agtigt, men det er det altså ikke. Men jeg har fundet en conditioning spray, som man skal spraye i håret når det er håndklædetørt. Udover at sprayen beskytter imod varme fra glattejern og føntørring, så giver den håret virkelig fin glans, og mine naturlige krøller bliver fremhævet på en virkelig fin måde. Den bruger jeg hvergang jeg har været i bad, og den har reddet mig fra en del dårlige hårdage.

Butikken Natura Siberica kan findes i Østergade, København K.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment