Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Drømmekøb (I den dyre ende)

high-end

1) Marni Trunk // 2) Vetements jeans // 3) Joseph frakke // 4) Marni sandaler // 5) Mansur Gavriel taske // 6) Balenciaga clutch // The Row stiletter

Jeg forsøger virkelig at begrænse mit alt for store shoppingforbrug, og jeg synes faktisk at jeg er begyndt at shoppe mindre end jeg gjorde engang, men sommetider falder man bare for nogle alt for dyre køb, som man bare ikke føler at man kan leveuden. Og sådan nogle items kan I se på overstående billeder. Jeg tror dog ikke at jeg ender med at købe noget af det, for priserne er simpelthen for voldsomme til at jeg kan være med. Men åh… Især Marni-tasken og de fine The Row stiletter er jeg blevet besat af. 😉

Har I et drømmekøb? Altså et køb som er alt for dyrt, men som I bare MÅ eje en dag?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment