Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Wanna wear // Summer vibes

style

Hvide flared jeans: Ivy Copenhagen // Lysblå skjorte: Toteme // Sandaler: Birkenstock // Solbriller: Ace & Tate // Taske/Net: Monki

Vejret er endelig med os (I hvertfald noget af tiden) og det får mig til at drømme om sommeroutfits. På overstående collage har jeg samlet et outfit som jeg især gerne vil have fingrene i. Jeg vil først have de smukke guldsandaler fra Birkenstock, for de vil virkelig kunne tilføre et outfit noget spænding og kant.

Hvad synes I om overstående outfit?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment