Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Herre i eget hus!

fullsizerender-2fullsizerender-1 fullsizerender

Idag er en dag jeg har glædet mig til længe. Mine forældre tager nemlig på weekendtur og jeg skal derfor være alene hjemme. Der er både fordele og ulemper. Den største ulempe er at jeg skal tage hunden ud og gå, både sent om aftenen og tidligt om morgnen. Men der er altså også fordele. Jeg har tænkt mig at rende rundt i nattøj hele dagen, spise popcorn, se film og “glemme” opvasken. Der skal virkelig hygges for fuld smadder. Og så ender det jo nok med at jeg tager opvasken imorgen alligevel. 😉

Hvad synes I forresten om overstående outfit?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Anna 21. maj 201711:05

    Hvor er tasken fra? 🙂

Leave a Comment