Dette siger længden på din ringefinger om dig

img_7755

For et par uger siden da jeg var ude og fejre min mosters fødselsdag hos min mormor, faldt snakken på konkurrencemennesker, og om vi i vores familie var konkurrencemindede. Der fortalte min onkel om en ret sej undersøgelse, som åbenbart kan fortælle om man er et konkurrencemenneske, eller bare et meget ambitiøst menneske med et et stort ‘drive.’ Og nu vil jeg altså lige dele det med jer, for det er en lidt sjov måde at måle det på, og i min familie passer det meget godt. Jeg har (ligesom min far) en ringefinger som er på længde med pegefingeren, og vi er begge meget ambitiøse og arbejdssomme.

Det lyder måske som noget hokus pokus, men den skulle altså være god nok. Forskning siger nemlig at længden på din ringefinger, siger noget om dit drive og din konkurrencementalitet. Det viser sig nemlig at folk med en ringefinger på længde, eller længere end pegefingeren har en større mængde af testosteron i blodet, hvilket er et hormon som blandt andet giver disse karaktertræk. Mænd har en del mere testosteron i blodet, da det er et mandligt hormon, men i foster-stadiet er der nogle, som tidligere har en høj mængde testosteron, hvilket påvirker udviklingen af ringefingeren.

Så hvis du har en ringefinger på længde eller længere end pegefingeren, så skal du være stolt, for det betyder at du er mere tilbøjelig til at nå dine mål. 😉
Dog er det jo ikke bevist, men blot noget der er forsket i.

Hvordan er jeres ringerfinger i forhold til pegefinger, og passer det på jer?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • nikoline 22. maj 201721:21

    Det er ret sjovt at du nævner det, for min mor fortalte mig for nyligt, at folk der har en længere ringfinger end pegefinger, er mere maskuline. Det giver jo god mening hvis det hænger sammen med testosteronniveauet 😛 Min pegefinger er længst, så det må betyde at jeg er mere feminin.. Og ikke så ambitiøs åbenbart, haha 😉

  • Pernille 31. maj 201717:24

    Min er længere, og det passer perfekt haha, fed fact 😁

Leave a Comment