Shop mine nye prisvenlige solbriller!

fullsizerender fullsizerender-2

Hej piger! Idag ligger jeg i sengen med en ret slem hovedpine og mistænker lidt at der muligvis er noget sygdom på vej. Men det afholder mig selvfølgelig ikke fra lige at lave et blogindlæg. Jeg har nemlig fået rigtig mange henvendelser på mine nye solbriller, og derfor tænker jeg at jeg lige vil tippe om dem!

Jeg har nemlig købt disse smukke solbriller fra ASOS hjem. Solbrillerne kan købes til kun 122 kroner, hvilket er en ualmindeligt god pris, i forhold til hvor rare de er at have på, og hvor dejlige er er for øjnene. Jeg er ret vild med den ovale form for dem, som også er en ret udbredt trend ligenu. En trend som jeg altså nu er med på. 😉 De bliver SÅ fine når jeg skal til Malaga om en måned.

Hvad synes I om dem?
Solbrillerne kan købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment