Jeg tager på landet..

fullsizerender-10 fullsizerender-9

Støvler: Ivylee (Købes her) // Nederdel: Filippa K

Jeg har netop pakket tasken, for i aften tager jeg på landet. Jeg har nemlig lidt spontant besluttet at bruge de næste fire dage i sommerhuset, hvor jeg skal slappe af, og komme mig lidt, ovenpå nogle nætter med lidt urolig søvn og alt for mange bekymringstanker. Jeg føler mig meget priviligeret at jeg lige nu kan beslutte mig for at koble lidt af og tage sådan en tur.

Ovenover ser I mit ‘Dagens outfit’ som jeg tog for et stykke tid siden. Jeg er på billederne iført min yndlingsnederdel fra Filippa K, som jeg næsten ikke har gået med siden August sidste år. Så nu skulle den frem igen! Jeg elsker tøj som man bare kan gå med år efter år, fordi man aldrig bliver træt af designet. Sådan har jeg det faktisk næsten altid med Filippa K’s tøj.

Jeg vil selvfølgelig stadig blogge fra sommerhuset, men ellers forsøger jeg at holde sociale medier på et minimum. 😉
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment