Jeg er flygtet fra sociale medier

skaermbillede-2017-05-21-kl-18-26-36

Jeg tog i sommerhus igår, og det er rigtig dejligt at være vågnet op i et par bløde dyner, med trækronerne som udsigt fra mit værelse. Igår skrev jeg i et blogindlæg, at jeg er taget i sommerhus fordi jeg har haft en urolig søvn og en del bekymringstanker på det seneste, og det vil jeg lige komme lidt mere ind på.

Jeg er nemlig taget i sommerhus for at få et lille pusterum fra instagram og diverse andre sociale medier. Jeg kan mærke at jeg er så træt af at blive bedømt på hvor mange følgere og likes jeg har. Jeg får sommetider decideret kvalme over den stress det giver mig, at jeg skal have succes på instagram, for at undgå at miste mine samarbejdspartnere, og miste værdi i virksomheders øjne. Derfor er jeg også rigtig lettet over at jeg i September starter på et nyt job, som gør at disse ting ryger lidt i baggrunden.

Jeg synes det er benhårdt at blive bedømt så meget på likes, i stedet for det indhold jeg ligger ud. Generelt er jeg ret træt af at blive bedømt hele tiden.

Jeg havde et kort øjeblik hvor jeg overvejede at slette min instagram, men det kom jeg naturligvis hurtigt fra, for jeg elsker at udtrykke min kreativitet på mediet, og det er en fed måde at interagerer med jer følgere. Jeg nyder også at kunne promoverer smukt tøj fra nogle af mine favorit-brands – og generelt at beskæftige mig med mode.

Men nu har jeg altså lige taget et par dages afslapning, hvor jeg skal tænke på alt muligt andet end at præsterer.

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment