Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Mig og min sommer… // Caroline Plummer

caroline-plummer

Caroline Plummer

Hvad skal du denne sommer? Jeg skal to uger til USA med min kæreste, hvor vi har planer om at nå at besøge Washington, Philadelphia, Princeton, South Beach og New York. Så skal jeg til Musik i Lejet i Tisvilde og slutter sommeren af med en tur til Mallorca.

Hvad er din yndlings sommer-destination? Jeg elsker at tage i sommerhus i Rørvig eller Hornbæk og slappe helt af, men jeg kan nu også godt lide en tur til Sydfrankrig eksempelvis.

Hvad skal du læse denne sommer? Jeg har så mange ting jeg gerne vil læse, men jeg regner med at læse noget James Baldwin og måske Obamas selvbiografi ’Dreams from my Father’.

Hvad ser du allermest frem til, denne sommer? Helt klart turen til USA. Det er noget min kæreste og jeg har snakket om i SÅ lang tid og nu skal vi fejre at vi begge er færdige med vores studier.

Følg Caroline Plummer på instagram HER

Aesther Ekme taske // & Other Stories badedragt // Marni øreringe // Jeans fra Weekday // Sneakers fra Nike // Avéne ansigtssolcream

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment