Sommer og maraton i København

img_0598img_0600 img_0597

Shorts: Toteme (Købes her) // Skjorte: Skall Studio (Købes her) // Sko: Golden Goose // Solbriller: Asos (Købes her)

Godmorgen piger! Jeg er vågnet i sommerhuset og idag skal jeg ligge i haven og slikke en masse solskin og læse det nyeste Alt for Damerne. Når det er sommer er min favorit beskæftigelse at læse modeblade, og så er det bare dejligt at Alt For Damerne kommer hver uge, så der hele tiden er nyt læsestof!

Billederne ovenover er også taget på en solskinsdag, nemlig i søndags, da der var maraton i københavn. Jeg var selvfølgelig ude og heppe på de superseje løbere, iført mine nye smukke shorts fra Toteme, som havde præmiere der.
Hvad synes I om dem?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

Leave a Comment