#Piecesbyceciliebahnsen

img_0862 img_0872 img_0864

Pieces x Cecilie Bahnsen skjorte: Købes her // Pieces x Cecilie Bahnsen bukser: Købes her

I mandags modtog jeg et super lækkert pyjamas-inspireret sæt med posten. Sætter er fra Pieces, og er lavet i samarbejde med en af mine nyeste danske favorit-designere, nemlig Cecilie Bahnsen. Cecilie Bahnsens designs er meget feminine, klassiske, men altid med en bemærkelsesværdig detalje som f.eks. flæser, voluminøse ærmer, eller et smukt snit.

Dette sæt er super budgetvenligt, men ligner noget fra Cecilies egen kollektion, som altså er i en helt anden prisklasse – så det handler om at slå til, imens det stadig er der! Jeg spår sættet til at blive enormt populært!

Jeg matchede forleden dag sættet med mine New Balance sko, som skaber en sporty kontrast til det meget klassiske sæt. 🙂
Hvad synes I om sættet?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Emilie 1. juni 201711:30

    Hvilken størrelse har du sættet i? 🙂

Leave a Comment