GIRLS // Frederikke Hell

18763183_10212744390106675_754979660_n

Frederikke Hell // 22 år // Store Manager hos Custommade

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Mine guldsmykker, de bliver meget sjældent taget af.

Min garderobe er fyldt med… Vintage skjorter og tasker.

Tre ord som beskriver min stil er… Jeg elsker at gå på opdagelse i vintage butikker og jeg går meget op i, at det er tidsløst samt behageligt, som kan kombineres og gøres edgy. Oversize jeans, en t-shirt og pumps er det ultimative sæt der altid er en vinder for mig .

Min hverdags-uniform er… For det meste loafers, lang nederdel, skjorte og en hat af og til.

Jeg er meget inspireret af… Min bedstemor’s stil… det gør hun altså godt, sidste gang rockede hun et pink suit.

Min favorit-accessory er… Min hat.

Mit favorit-item i min garderobe er… min morgenkåbe.

Mine tre favorit-butikker er… Episode, ZARA og SACRECOEUR DESIGN STORE – Der skal to ting for mig til at danne min stil, det kan ikke kun være tøj, men ligeledes interiør.

Man vil aldrig komme til at se mig med… blonder, ikke for mange blonder i hvert fald…. Dog er undertøj en undtagelse 😉

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… jeg har lige købt den fedeste skind blazer med guldknapper, så det må være den, en bodystocking, løse jeans og spidse stiletter… et voilá.

Mit næste køb skal være… en fræk badedragt.

Følg Frederikke Hell på instagram HER

Læs også interview med…
Kristine Vindahl // Nanna Skytte //Frederikke Thiberg // Mathilde Augusta Dam //Maja Aagaard // Karoline Dall // Ann-Sofie Kragh // Shira Lea Mozes //Thea Smed //Amalie Wessel //Anna Engstrøm //Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge // Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment