5 ting jeg glæder mig (rigtig meget) til!

skaermbillede-2017-05-27-kl-19-47-24

Malaga
I slutningen af Juni tager jeg til Malaga med min mor, moster og kusine. Vi skal bruge fire dage på at nyde solen, svømme i havet og poolen, spise lækker mad og drikke mojitos til sent ud på natten. En måned inden jeg startede denne blog besøgte jeg Malaga sidst (også på tur med moster og kusine) og det var en superskøn tur, så jeg glæder mig til at vende tilbage.

Roadtrip til Sverige
Min mor, far og muligvis storebror har snakket om at tage en roadtrip til Sverige i denne sommerferie. Vi har nemlig ikke aftalt en fælles charterferie i år, så derfor bliver der fri mulighed for at få sent andre spændende steder af dejlige Europa. Jeg glæder mig til at shoppe i dejlige Stockholm, hvor tøjet altid er skidelækkert!

At starte på job
Jeg starter godt nok først på mit nye arbejde i starten af September, men jeg glæder mig bare så meget! Jeg fortæller selvfølgelig om jobbet når det nærmer sig.

Mormors fødselsdag
Imorgen kommer min mormor på besøg hjemme hos min mor og far, og så skal vi fejrer min skønne mormors fødselsdag. Det bliver med laktosefrie boller og kage – og jeg ELSKER laktosefrie hjemmebagte boller – og min mormor, så jeg glæder mig som et lille barn.

Sommerferie
Jeg arbejder jo altid med bloggen, så i princippet har jeg ikke rigtigt sommerferie på noget tidspunkt, men jeg glæder mig til min familie får sommerferie, for så har vi massere af tid vi kan bruge sammen. Jeg er et kæmpestort familiemenneske, så sommerferien er helt klart årets højdepunkt for mig.

Har I noget i glæder jer rigtig meget til i nærmeste fremtid?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment