Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Et casual søndags-antræk

img_1074 img_1076

Hermed søndagens outfit, til jer som er nysgerrige. Efter fire dage i sommerhuset var det super tiltrængt og behageligt at være tilbage i byen, og tage et smut ind til byen, for at mødes med en veninde. Jeg havde taget et meget casual outfit på, i form af min t-shirt fra H&M, mine bukser fra Ivy Copenhagen og mine sneakers fra Golden Goose. Jeg er blevet helt vild glad for de sneakers, og jeg synes at de er helt perfekte til at gøre et outfit mere interessant.

Overstående billeder er også lidt specielle, for på billederne har jeg ingen make-up på, hvilket jeg altid plejer at have på, på mine outfitbilleder. Men fordi jeg har fået super meget sol i ansigtet, så er solskinspudder og BB Cream ikke længere nødvendigt – hurra!

Hvad synes I om overstående outfit?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment