Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Få tumblr stilen #2

faa-stilen

1) Jakke: Mango // 2) Skjorte: Toteme // 3) Øreringe: Mango // 4) Jeans: Bliss and Mischief // 5) Halstørklæde: H&M

Så er det blevet tid til endnu en udgave af ‘Få tumblr stilen’ – denne gang med et dejligt strandbillede, som meget vel kunne være taget på en blæsende sommeraften, på Gudmindrup Strand ved mit sommerhus.

Jeg har forsøgt at efterligne billedets tøj, og det er der kommet overstående resultat ud af. Jeg er især helt pjattet med de lækre bukser og den smukke skjorte fra Toteme. De to items måtte virkelig gerne flytte ind i mit skab!

Hvad synes I om overstående outfit?
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment