Life update // Sidste frakke-outfit og noget om motion

fullsizerender-9 fullsizerender-10

Hermed kommer det sidste jakke-billede som jeg tror at jeg får taget denne sommer. Jeg regner nemlig stærkt med at frakker og jakker først bliver nødvendige igen, når vi rammer slutningen af September – måske endda først i Oktober. I 2016 var vi jo så heldige at kulden kom ret sent.

Billedet tog jeg på en af mine relativt lange gåture, som jeg er begyndt at tage engang imellem som en form for motion. Jeg har dog fundet en ny app på telefonen, som gør det endnu mere meningsfuldt og interessant at løbetræne – så den vil jeg fortælle jer om snart!

Igår var min søde mormor forbi for at fejre sin fødselsdag med os. Vi fik de lækreste hjemmebagte boller, og jeg fik selvfølgelig spist gode mængder af dem – jeg kan ikke komme på noget, som jeg elsker mere end hjemmebagte boller med smør.

Idag er planen umiddelbart at jeg skal blogge en masse, så jeg ikke stresser for meget rundt i weekenden, hvor turen endnu engang går i sommerhus.

Har I nogle gode weekendplaner?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Sophie 1. juni 201711:29

    Hej Alberte
    Hvor er de flotte bukser fra? <3

  • Karoline Mathilde 3. juni 20170:31

    Jeg er også ret nysgerrig på de bukser!

Leave a Comment