Mig og min sommer… // Karoline Dall

karoline-dall

Karoline Dall // Community Fashion Editor hos HVISK

Hvad skal du denne sommer?
Til sommer håber jeg, at mig og min kæreste skal sydpå, men vi har ikke planlagt noget endnu. Tror lidt vi tager det som det kommer, og hvis vejret er godt herhjemme er det også meget hyggeligt at blive i Danmark. Jeg har heldigvis en tur til Cali og Thailand i sigte, så måske jeg burde spare pengene. Og så skal jeg med nogle veninder i sommerhus i Hornbæk en weekend. Dét glæder jeg mig til!

Hvad er din yndlings sommer-destination?
Jeg er pjattet med Sydfrankrig, hvor jeg er kommet rigtig meget hele mit liv. Men det er udelukket denne sommer, da min kæreste siger, at vi skal et sted hen, hvor jeg ikke har været. Typisk ham, haha.

Hvad skal du læse denne sommer?
Hver gang jeg rejser, har jeg en god krimi eller to med mig. Det er et must, når jeg ligger ved stranden eller poolen dagen lang. Jeg mangler lidt noget inspiration – så hvis I har nogle gode krimier i ærmet, må I meget gerne sige til.

Hvad ser du allermest frem til, denne sommer?
Til der kommer sol! Jeg er så meget et sommermenneske, og elsker alt ved sommeren. Glæder mig til at det ikke er nødvendigt at at have masser af lag på, men bare shorts og t-shirt, og til at få en god brun farve – så er man altså bare lidt pænere.

Følg Karoline på instagram HER

Marni sandaler //  P20 Solcream // Missoni bikini // Stella Mccartney solbriller // Loewe taske

xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment