Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Webshop favorite // The Undone

theundone

Blå skjorte: Anna Quan // Denimjakke: J Brand

Jeg har igennem en del år haft nogle faste webshops som jeg shoppede på. Asos, Boozt, H&M, Mango, Youheshe og Matchesfashion. Og intet ondt ord om dem, men jeg er efterhånden begyndt at søge mere efter nye spændende webshops, som har et udvalg af brands som jeg ikke har så meget kendskab til. En af de webshops jeg fornylig opdagede var Theundone.com. På denne webshop finder man et udvalg af brands som passer ind i en klassisk pariser-inspireret garderobe. Jeg elsker ALT ved denne webshop. Jeg elsker layoutet, udvalget af brands og varer, samt webshoppens instagram, som er enormt visuelt fin.

Så hermed er tippet givet videre. <3

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment