Er hun mon model?

fullsizerender fullsizerender-1

Trøje: Tricotage (Købes her) // Nederdel: Storm&Marie (Købes her) // Sko: Adax // Net: Another Nué

Jeg fik mig et godt grin da jeg kom hjem og tjekkede disse billeder igennem. På alle 30 billeder som blev taget, var kvinden i baggrunden nemlig med på dem allesammen, og på stort set alle billederne står hun og kigger meget mistroisk på mig. Hvilket også er årsagen til overskriften. Jeg kan nemlig ikke lade være med at tænke på, hvad hun mon står og tænker. Om hun tænker at jeg er et produkt af instagram-kulturen og en se-mig-se-mig-pige, eller om hun tror at jeg er ved at skyde billeder til mit portifolio. Én ting er sikkert, hun har ikke lært at hvis hun kan se kameraets linse, så kan kameraets linse også se hende. 😉

På billederne er jeg iført min nye vildt smukke nederdel fra Storm&Marie. Den er simpelthen så lækker at have på, og jeg har allerede fået et par positive kommentarer, når jeg har haft den på – og det er jo altid dejligt! Udover den smukke nederdel, har jeg også min nye langærmede trøje på fra Tricotage. Jeg er vild med farven og jeg synes farverne i outfittet komplementerer hinanden rigtig godt.

Hvad synes I om looket?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Daniel Ishøj 4. juni 201721:29

    .. men fin er du altså!

  • Mai 4. juni 201723:07

    Hun tænker da helt sikkert: “What a babeee” 😘

Leave a Comment