GIRLS // Frederikke Toftsø

skaermbillede-2017-05-31-kl-12-59-57

Frederikke Toftsø // Blogger og indkøber hos Rezet Sneaker Store

 

Jeg vil aldrig gå på kompromis med… Åhh den er svær, men jeg tror aldrig jeg vil gå på kompromis med mit eget velbefindende, for at please andre.

Min garderobe er fyldt med… Sneakers og t-shirts med print.

Tre ord som beskriver min stil er… Farverig, sporty og forskellig.

Min hverdags-uniform er… Det er meget forskelligt. Jeg kan hive en knaldrød kjole kombineret med guld sneakers på en mandag morgen, men jeg kan også have en PJ på en fredag. Det er alt efter humør.

Jeg er meget inspireret af… Mænds stil. Det er for det meste så laissez faire og det tiltaler mig. Jeg vil gerne se smart ud, men jeg vil også gerne undgå at bruge for meget tid på at tænke over det.

Min favorit accessory er… Flotte sneakers eller en flettet plastiktaske fra min venindes mærke Truss.

Mit favorit-item i min garderobe er… Det skifter lidt. Lige pt. er det en flaskegrøn Proenza Schouler jakke som jeg købte på loppemarked.

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… Det eneste jeg kan tænke på lige nu er Bananer i Pyjamas sangen…! Åh gud, er det mig?

Mine tre favorit-butikker er… Rezet Sneakers Store (som jeg er inkøber for), Nørgaard paa Strøget og Beau Marche.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Høje stiletter på arbejde.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… En sort top med spagettistropper og højtaljede jeans – det perfekte danseoutfit.

Mit næste køb skal være… Jeg har kig på en vintage Louis Vuitton taske og et par Balenciaga sandaler.

Følg Frederikke Toftsø på instagram HER

 

Læs også interview med…
Frederikke Hell // Kristine Vindahl // Nanna Skytte //Frederikke Thiberg // Mathilde Augusta Dam//Maja Aagaard // Karoline Dall // Ann-Sofie Kragh // Shira Lea Mozes //Thea Smed//Amalie Wessel //Anna Engstrøm //Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge// Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment