Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

I denne uge… #29

i-denne-uge1

I ugen der gik…

Besøgte jeg Noise PR, og kiggede på de lækre Pre Fall og Efterårsvarer. Åh hvor jeg dog bare elsker at samle inspiration og være ude og lokaliserer nye tendenser. Især Kokoon havde de smukkeste items til efteråret. Glæd jer!

Forelskede jeg mig i kjolen på collagen ovenover. Den hang på tøjstativet hos Noise PR, og jeg må indrømme at jeg ikke helt kan huske hvor den var fra!

Fejrede jeg min mormors fødselsdag med boller og kage, samt rigtig dejligt selskab. Jeg gav min mormor en vildt lækker håndcream fra Aesop, som jeg selv overvejer at købe nu. 

Kig jeg med mine nye boyfriend jeans fra 2nd One tre dage i træk. Hold op hvor er det bare de lækreste bukser jeg længe har haft. Billeder kommer selvfølgelig snart på bloggen.

Havde jeg en rigtig god samtale med skønne Sille fra Sillewho. Hun er nok det tætteste jeg har på en guru og jeg ser enormt meget op til hende, så hvis der er noget som nager, så ved jeg at hun er den rigtige at skrive til. 

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Cecilie 6. juni 20179:46

    Åh den kjole! Er der nogen chance for at du kan huske hvor den er fra??

Leave a Comment