En weekend i idyl

img_1875

Min skønne Palm Beach t-shirt fra Mango

img_1871

Den smukke gule blomsterbusk som vi har på grunden i sommerhuset. Den skaber så meget idyl og skønhed ved vores sommerhus, og det er som om at den er ekstra gul i år. 😉

img_1876

Man kunne med nemhed tro at dette var en reklame for Julie Fagerholt Heartmade, da både notesbogen og tørklædet er derfra, men det er det altså ikke. Og tasken er iøvrigt fra det skønneste mærke Skall Studio. Den kan forresten købes HER

Endnu en weekend har jeg brugt i sommerhuset, og det er nok ikke helt forkert at sige, at jeg så småt er gået lidt på sommerferie. Ikke fordi at jeg har skåret ned på blog-arbejdet, for det har jeg ikke. Men jeg stresser ikke så meget med at besøge pressebureauer, tage til møder og you name it! Jeg er muligvis også ved at forberede mig på at skulle skære lidt ned for bloggingen, da jeg jo begynder på et meget tidskrævende job i starten af September.

Nå, men hermed et par billeder som ret godt indkapsler min weekend i idyl. Jeg kunne virkelig godt finde på at flytte herop når jeg en dag skal pensioneres. Ja, jeg ved godt der er lang tid til, men man har jo lov at drømme. 😉

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Sara Lykke 6. juni 201719:58

    Elsker trøjen, den er virkelig fed!

  • M 7. juni 201716:03

    Hvor har du fået den søde notesbog fra? 🙂

Leave a Comment