Gucci loafers in action (again.)

fullsizerender fullsizerender-1

Taske: Adax (Købes her) // Bukser: Ivy Copenhagen (Købes her) // Sko: Gucci // Trøje: Nørgaard på Strøget // Skjorte: Acne Studios

Disse fine loafers har haft alt for lidt plads herinde på bloggen, siden Oktober sidste år, og hvergang jeg har kastet et blik på de smukke sko, som har stået ovenpå skotøjsæsken fra Gucci, så har jeg haft en lille smule dårlig samvittighed. Også selvom det ville være dumt at tage dem på, i regn og slud.

Overstående billeder blev taget lige inden min skønne og højt elskede Nørgaard trøje blev spist af min skønne hund. Min hund bruger nemlig ofte tøj som sutteklud, og sutter simpelthen tøjet til stumper og stykker. Det gav mig dog anledning til at tage forbi Nørgaard-butikken og forkæle mig med en ny trøje – så det var måske lidt held i uheld.

På billederne viser jeg også min fantastiske taske fra Adax. Jeg elsker simpelthen denne Adax-kollektion, som passer helt perfekt ind i min klassiske stil. Hvad synes I om den?

Hvad synes I generelt om outfittet?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment