10 ting jeg synes er for dårligt!

tumblr_n99enq4rq51tsmv15o1_500

1) At Inger Støjberg-sagen ikke bliver undersøgt. Jeg synes det er så hyklerisk at Dansk Folkeparti og Venstre holder hånden over hende på den måde. Især Dansk Folkeparti har jo i denne sag vist sig at være de største hyklere.

2) At Uniqlo ikke har en butik i Danmark. Vi har alle mulige skønne highstreetbutikker, men Uniqlo mangler vi stadig – og det er jo næsten den fedeste af dem alle. Iøvrigt mangler vi også en ordentlig Mango-butik. Den i Magasin har et ret sørgeligt udvalg.

3) At brandmænd eksisterer (Altså dem i vandet.)

4) At Donald Trump Eksisterer (Hvis vi kan slippe for Trump, beholder jeg gerne brandmændende.)

5) At vi har vinter freaking 8 måneder om året. Derudover en måned med forår, en måned med efterår og to måneder med sommer (hvis vi er heldige.)

6) At jeg har fødselsdag på en hverdag i år. Det er så ufestligt at have fødselsdag på en hverdag.

7) At jeg ikke kan sy tøj. Jeg har jo alle ideerne.

8) At jeg iøvrigt heller ikke kan tegne, male, klippe, lave smykker eller andre ting der kræver fingerfærdigheder.

9) At jeg har  mega svært ved at få sol i ansigtet, men nemt ved at få det på benene. Om sommeren er jeg brun fra navlen og ned, og hvid fra navlen og op.

10) At jeg ikke er millionær. Den skulle jo med.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Ida 7. juni 201722:06

    Til gengæld har du humor😘

Leave a Comment