Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New in // Sakura swimsuit

img_7625 img_7627 img_7628

Da jeg skulle finde årets badetøj, var der ingen tvivl i mit sind, om at det selvfølgelig skulle være denne badedragt fra Sakura. Sakura laver det smukkeste badetøj, med de fineste feminine snit og det sødeste mønster jeg længe har set. Jeg stod længe og overvejede om jeg skulle købe den lyseblå badedragt med blomster (Se her), eller denne mørkeblå badedragt med røde hjerter (På billedet ovenover), men den mørkeblå klædte bare min hudfarve bedst, og gjorde mine blå øjne ekstra blå – og det er jo altid godt. 😉

Badedragten kan købes HER

Så nu ved jeg hvad jeg skal have på, på stranden i Malaga om tre uger. Jeg glæder mig helt vildt meget!
Har I fundet badetøjet frem endnu? Og hvor har I købt jeres badedragt/bikini henne?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Kathrine 9. juni 201715:46

    Hey Alberte 🙂
    Jeg tænkte på, om du evt. ved, hvor man kan købe nogle af de der fine pj-sætst? og hvilke du synes er fede?
    Knus herfra

Leave a Comment