New shimmery cardigan

fullsizerender-3fullsizerender

Sko: Proenza Schouler // Bukser: Hosbjerg // Cardigan: Six Ames (Købes her) // Solbriller: Asos (Købes her) // Net: Another nué

Jeg har efterhånden samlet en del af mine striktrøjer ned i min store plastik-kasse, men jeg har stadig gemt et par enkelte cardigans og striktrøjer, som er perfekte til den danske sommer. Deriblandt min nye smukke cardigan fra Six Ames. På billederne er det en lille smule svært at se, men striberne på cardiganen er af guld, i et fint glimmer-agtigt stof – som også er super sommerligt, og iøvrigt også bliver ret ‘in’ til dette efterår. På overstående billeder har jeg taget cardiganen på som en trøje, men her til sommer regner jeg med at gå rundt med den stående åben, med en let sommerkjole indenunder. Jeg elsker at skeje helt ud med feminine 50’er outfits, når det er sommer. Hvad synes I om overstående look?

Idag bliver en god dag, jeg skal nemlig mødes med Sille, og hygge os i byen.
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • nikoline 8. juni 201711:30

    Jeg er helt vild med den cardigan, og så passer den jo perfekt til skoene! 🙂

Leave a Comment