Mig og min sommer… // Cathrine Urhammer

cathrine-urhammer

Cathrine Urhammer
PR Marketing hos Carré

Hvad skal du denne sommer?
Denne sommer bliver for mig helt anderledes end noget jeg nogensinde har oplevet før, jeg føder nemlig en lille søn i juli, så min sommer i år kommer til at foregå i Danmark. Vi har sommerhus i Gilleleje så jeg forestiller mig at vi kommer til at anbringe alt vores tid der.

Hvad skal du læse denne sommer?
Mangler at få læst Helle Joofs ‘Papmaché reglen’ færdig, så den skal jeg helt sikkert læse.

Har du en særlig sommer-tradition?
Det er ikke sommer for mig uden at jeg har badet i havet, spist jordbær og koldskål i massevis, fået røde kinder af solen, tændt op i grillen og fået sunget midsommervisen til skt. hans.

Hvad ser du allermest frem til, denne sommer?
Helt klart den dag vi skal møde den lille baby-blop som har været inde i min mave i 9 måneder. Det SLÅR alt.

Hvad er din yndlings sommer-destination?
Selvom jeg elsker at være i Danmark om sommeren, så holder jeg også meget af at rejse og Frankrig er en af mine favorit destinationer.

Miu Miu sko // Loewe solbriller (Desværre udsolgt, men add til ønskelisten, så kan det være der kommer re-stock) // Carré ring // Gucci taske // H&M kjole (desværre udsolgt, men hold øje, måske kommer den tilbage.)

Følg Cathrine Urhammer på instagram HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment