Få den perfekte herre-inspirerede garderobe

Jeg elsker herre-inspireret tøj. Det kommer måske fra at jeg har et meget feminint ansigt (nogle ville sige at jeg ser yngre ud, end jeg i virkeligheden er), er petite i størrelsen og har langt hår – derfor bruger jeg den herre-inspirerede stil, til at give mig selv lidt mere kant og attitude. Kontraster gør altid looket mere spændende. I dette indlæg vil jeg guide til fede items, som giver et cool tomboy-agtigt look.

boxy

Boxy silhuetter
Bredde skuldre, frakker som giver et rektangel/firkantet look, er noget som giver et superfedt herre-inspireret look. Netop fordi man ikke understreger former, men nærmere “skjuler” former, som jo er noget der virkelig skriger feminitet. Sweatshirts og baggy jeans kan også give et boxy look.
Du kan eventuelt style din boxy blazer, eller herrefrakke med et par stramme jeans, som kontrast til det firkantede look. Du kan også tilsætte et par boyfriendjeans til outfittet og finde et smalt bælte og binde rundt om den boxy blazer, så du alligevel fremhæver taljen.

boxy

Birkenstock købes her // Marni Sandaler købes her

Flade sandaler
Mænd har det med at gå meget op i komfort. Det er sikkert derfor at det var kvinderne der endte med at gå i hæle, og ikke mændene, hehe. Mænd har fødderne solidt plantet på jorden, hvad enten det drejer sig om sommersandaler eller lækre håndsyede lædersko (Church). Kombiner et par flade sandaler fra Marni eller Birkenstock med et par baggy boyfriendjeans eller Bermuda shorts, med en striktrøje, for at få det afslappede og samtidig edgy herrelook.

khaki

Stella Mccartney bukser købes her

Khaki farver
En farve som kommer vældig meget ind i modebilledet til efteråret (både hos kvinder og mænd) er Khakifarvet, og dette er i den grad en farve som forbinder med mandighed, militær og safari. Generelt en farve som skriger på at man er parat til at klare de store praktiske opgaver. Jeg synes det er en superfed farve, men jeg elsker også at kombinerer den med noget kontrastfuldt, som f.eks. lysegul, lyseblå eller rødt.

oversize

Oversize skjorter
Sjældent har man set noget som var mere inspireret af herregarderoben, end da kvinderne begyndte at iføre sig oversize-skjorter – og den holder stadig! Hvis man knapper skjorten hele vejen op til halsen får man et ambitiøst, men samtidig cool business look, som totalt understreger ens egen femininitet. Man kan også vælge at knappe skjorten lidt op, og fået mere skødesløst og loose herrelook.
Style din skjorte med et par Chinos og med et par feminine ballerinaer, for at bryde det maskuline op.

tracksuit

& Other stories overdel købes her // & Other stories bukser købes her

Tracksuits
Et herreinspireret look, i en helt anden boldgade er de moderne tracksuits, som virkelig kan løfte ens outfit til et helt nyt level. Et tracksuit indebærer både overdel og underdel, så i princippet behøver du ikke meget andet end dette, for at have et helt outfit klar. Men for at skabe en kontrast kan du style din tracksuit med et par feminine kitten heels – sådan ville jeg i hvertfald selv gøre.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Ida 12. juni 201711:52

    Så flot et indlæg.

Leave a Comment