I denne uge… #30

i-denne-uge1

I denne uge…

Besøgte jeg Fonnesbech, og endte med at tage en jakke med hjem derfra. Jeg spår denne jakke til at blive det store hit dette efterår og sensommer! 

Var jeg til akupunktur og fik derudover den dejligste massage på skulderen, med et uforskammet godt massage-apperat. Det var virkelig nedslående da jeg fandt ud af at det var et særligt massage-apperat som man ikke kan købe i diverse butikker, men kun på messer og hjemmesider for massører, akupunktører osv.

Var jeg sammen med min dejlige veninde Sille. Vi spiste en café og var derudover på lidt shopping. Vi fik blandt andet købt ens prikkede kjoler i H&M. Vi er begge ret ligeglade med hvis vores veninder køber det samme tøj som vi selv har. 

Fik vi beskeden om at vi har en lille rotte-familie boende i vores kloak, som iøvrigt også tager sig den frihed at besøge vores forhave i ny og næ… AD!

 xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment