Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Mit mest følsomme indlæg // Tilbageblik

tumblr_o3zvguocxg1qg3zogo1_500

Jeg har de sidste par dage haft svært ved at finde inspiration til indlæg. Måske er det fordi at mine tanker er så fyldt med alt det spændende der skal ske for mig snart. Jeg har endelig fået ret godt styr på angsten, og den styre ikke længere mit liv. Angsten er efterhånden bare gået hen og blevet en lille nervøsitet – og det kan jeg godt leve med. På grund af den manglende inspiration besluttede jeg mig for at kigge i de gamle Whittaheart-arkiver. Og der fandt jeg et indlæg som rørte mig. Jeg skrev indlægget på et tidspunkt hvor jeg virkelig følte at jeg ikke havde nogen fremtid. Hvis nogle havde fortalt mig at jeg om to år ville få drømmejobbet med start 1. September 2017, så havde jeg ikke troet det.

Her kommer indlægget:

22. November 2015

“Jeg sidder idag med tårer ned af kinderne og skriver dette meget personlige indlæg.
Jeg læser jo HF enkeltfag og om blot en måned skal jeg op til eksamen. Jeg er så nervøs for eksamen, og jeg er begyndt at tvivle på om jeg kan klare HF. Jeg er en person som ekstremt hurtigt bliver træt og jeg mister meget nemt koncentrationen – derfor ved jeg ikke om jeg overhovedet egner mig til at læse. Jeg ved bare ikke hvad der så skal blive af mig? Jeg har altid haft den tilgang at “jeg tager det som det kommer.” men efterhånden er jeg blevet 19 år og jeg ved stadig ikke hvad jeg skal gøre med mig selv – hvad der skal blive af mig.
Jeg føler slet ikke at jeg ved nok om psykologi til at kunne gå op til en eksamen og når dette fag er afsluttet, så skal jeg jo videre til et nyt fag – og en ny lang kamp for at koncentrerer mig om læsningen.
Jeg føler mig som et mislykket tilfælde og jeg ved ikke hvordan jeg skal komme videre i udannelsessystemet, og hvordan jeg en dag skal kunne få en udannelse og forsørge mig selv. Jeg misunder så voldsomt dem der nu er færdige med en gymnasiel udannelse, og kan komme ud og lave alt det sjove som de selv vælger. Jeg kan ikke holde ud at sidde med næsen nede i en bog og jeg bliver skoletræt når jeg har studeret i en uge.
Er der andre som oplever det samme som mig?
Hvor ville det egentlig være skønt at være royal – så kunne man undgå at skulle tage stilling til så mange ting.
Og hvis jeg dropper HF nu, så føler jeg vitterligt at jeg giver op og at jeg endnu engang står i et tomrum uden anelse om hvad jeg så skal gøre.
Jeg ved ikke om jeg noglesinde opnår de drømme  jeg har og om jeg noglesinde bliver rigtig glad for min tilværelse og det er virkelig hårdt at have den tanke.
Hvad skal jeg dog stille op…”

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Nikoline 13. juni 201720:26

  Hvor er jeg glad for at du har det godt i dag.. Du har et langt og smukt liv foran dig, uanset hvilken vej du går! <3

 • Pernille 13. juni 201722:11

  Jeg syntes du er så inspirerende. Jeg kan sagtens huske det her indlæg, og jeg syntes det er så fedt at du har fået kontrol over angsten og enda også fundet dit drømmejob, hvilket jeg i øvrigt ser frem til at hører om 🙂 . Men udover det så syntes egentlig det er skræmmende at jeg selv idag har den alder du havde dengang du skrev indlæget, og jeg kan nikke ja til de tanker du havde. Jeg går i 1g nu og jeg går selv med de samme tanker i hverdagen, men du er jo et perfekt eksempel på at man sagtens kan udleve sin drøm alligevel.

 • Ida 14. juni 20179:43

  Du inspirer og støtter så mange med din blog, du skal nok blive glad.

 • Patrick 14. juni 201713:44

  Tag en snak med din far. Jeg har erfaret at han er en FUCKING sympatisk mand.
  MVH

Leave a Comment