Prik prik prik…

prik

1) Skjorte: Vero Moda (Købes her) // 2) Prikket skjorte: Diane Von Furstenberg (Købes her) // 3) Strømper: Ganni (Købes her) // 4) Bukser: Vero Moda (Købes her) // 5) Bh: Ganni (Købes her) // 6) Nederdel: Ganni (Købes her) // Taske: Ganni (Købes her)

I øjeblikket bliver mine øjne tiltrukket af alt med prikker, og derfor kan I nok forestille jer, at jeg er blevet ret pjattet med Gannis nye Pre fall kollektion, som er spækket med smukke prikkede items. Derfor tænkte jeg også at det ville være passende at lave en collage tilegnet til prikker.

Jeg er især helt forelsket i den hvide nederdel med de sorte prikker, samt det fantastisk smukke gule sæt fra Vero Moda. Det sæt kunne jeg virkelig gå med hele året rundt. Jeg må skynde mig ud og købe det, inden det er revet væk!

Hvad synes I om prikker?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment