Dette skal du købe på udsalg

Udsalget er så småt begyndt, og jeg har nogle helt særlige ting jeg selv går efter. I dette indlæg guider jeg til hvad man skal gå efter, hvis man skal være trendy ind i efteråret.

kokoon_pf17_ossie_blazer_navy_check1

Tern
Nu hvor sommersæsonen er ved at gå på hæld (modemæssigt) og efterårskollektionerne langsomt begynder at komme frem, kan man se at efteråret byder på et væld af forskellige mønstre. Deriblandt tern. Noget som jeg ville være på udkig efter selv, under årets udsalg, ville være varmt tøj med tern. Som f.eks. bukser, striktrøjer eller en flot blazer.

f1791-115-3-1

Prikker
Et andet mønster som jeg synes begynder at komme ind igen (ligeså langsomt) er prikker. Vi har set det i Gannis Pre Fall kollektion, og kommer formegentlig også til at dukke op hos andre brands snart. Jeg er selv på udkig efter en prikket midi eller maxi nederdel, så kig efter prikker til udsalget – f.eks. hos Tommy Hilfiger.

gold_rush_94398

Sko med slangeskind (look-a-like)
Den sidste del af foråret er vi begyndt at se lidt til sko med slangeskind (look-a-like) og jeg spår tendensen til at bredde sig endnu mere ud til efteråret. F.eks. kommer vi til at se tendensen hos Gardenia Copenhagen. Så hold øje med sko af dette materiale på udsalg. Jeg drømmer selv om at finde et par støvler med fake slangeskind.

2ndday-web-pa17-looks-rtw-06-296x5882x

Bordeauxrød
Da jeg besøgte Noise PR (PR bureau for bla. 2NDDAY, Gina Tricot og Topshop) for et par uger siden, så jeg i deres showroom med efteråret og sensommerens varer, at bordeauxrød er en gennemgående farve. Så hvis du på udsalget støder på bordeauxrød (eller dyb bær-rød) så invester i sådan en! Jeg håber selv på at finde en bordeauxrød læderjakke.
Generelt skal du egentlig bare købe, hvis noget er rødt. 😉

daydream_look__29_ny

Slingback sko
Denne sæson har der været mange pumps med firkantet hæl i modebilledet, men hvis du falder over et par slingbacks med kitten heels – eller helt flade – så er det også et rigtig godt køb. Gestuz har haft et par forskellige gode bud på dette, dette forår.

2017_saks_potts_01_073_copy_1024x1024

Pels på alt
Sidst, men ikke mindst – hvis du falder over noget pels, med pels på – så er den stensikker. Især skal du holde øje med sko med pels-detaljer, for de rocker virkelig modebilledet ligenu, og kommer også til det, igennem efteråret.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment