Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Mig og min sommer… // Alberte Gregersen

alberte-gregersen

Alberte Gregersen

Hvad skal du denne sommer? Jeg skal nyde den (forhåbentlig!) dejlige danske sommer i København, når den har tænkt sig at melde sig! Og så skal jeg en tur til Nice med min familie og min kæreste til juli.

Hvad er din yndlings sommerdestination? Jeg elsker og har altid elsket sydfrankrig, som endnu forbliver min favorit, selvom jeg de seneste somre også har besøgt blandt andet Spanien og Italien, som også er dejlige steder.

Hvad skal du læse denne sommer? Jeg aldrig fået læst så mange bøger og har derfor heller ikke lige noget i kikkerten – men jeg gad da godt læse noget spændende. Er åben for forslag!

Har du en særlig sommertradition? Langtidsudhængning (er det mon et ord?) i Torvehallerne med min veninde Ingrid og vino i lange baner er en fast tradition om sommeren!

Følg Alberte Gregersen på instagram HER

Miu Miu Sandaler // Stella Mccartney badedragt // Gucci Solbriller // Uterque taske // Topshop kjole

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment