Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Mit nye fjollede køb

fullsizerender-2 fullsizerender-3

Jeg synes faktisk at jeg er rigtig god til kun at købe noget, hvis det er noget jeg ikke føler at jeg kan leve uden. Men mit nyeste køb føler jeg egentlig godt at jeg kan leve uden. MEN de er altså alligevel endt i min strømpeskuffe, og det har jeg det helt fint med.

Jeg har nemlig købt et par lyseblå strømper med en lille fin kat broderet på. Jeg havde egentlig ikke nogle forventninger inden jeg klikkede dem hjem, men da de ankom fandt jeg ud af at de er enormt skønne at have på! De er super bløde, og så kan de peppe de kedelige outfits lidt op. Og de er altså ret seje indeni mine New Balance sneakers.

Strømperne kan købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment