Store loppemarkeds-dag i Kartoffelrækkerne

img_8520img_8517 img_8521

Idag er det store loppemarkeds-dag i Kartoffelrækkerne hvor jeg bor! Det betyder at hele Øster Farimagsgade er forvandlet til en stor markedsplads, hvor der er boder med folk der sælger tøj, smykker, interiør og enkelte boder som sælger slik og kage! – Jeg ELSKER det!

Desværre er jeg i år stadig lidt sløj, så jeg regner ikke med at jeg kommer til at stå her hele dagen, men jeg elsker stemningen og at tale med de rare mennesker som kommer og kigger på alle mine ting, så jeg forsøger at være med så meget som jeg kan! Indtilvidere har jeg stået herude i omkring 3-4 timer. 😉

Ovenover kan I se et outfit som jeg i den grad kunne bo i resten af livet. Strikken er fra Rabens Saloner og er SÅ rar at have på, så den skiller jeg mig nok aldrig af med. Skoene er forøvrigt fra Zara – dem har mange af jer spurgt efter, da jeg viste dem på instagram. Jeg regner dog ikke med at de kan fåes mere, desværre!

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment