Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

GIRLS // Caroline Abel

19197745_10155576658019260_761513852_o

Caroline Abel // 21 år // Designer og stifter af By Caroline Abel

Jeg vil aldrig gå på kompromis med.. Det komfortable!! Hvis noget tøj ikke sidder behageligt, eller jeg ikke føler mig tilpas i det, vil jeg aldrig købe det! For mig er det vigtigt, at mit tøj er skønt at have på, på den måde føler jeg mig også meget bedre tilpas.

Min garderobe er fyldt med… Farver, prints og brede bukser. Jeg elsker farver, og er vild med at kombinere forskellige mønstre og prints på kryds og tværs! Derudover er jeg vild med brede bukser, da det er behageligt at have på.

Tre ord som beskriver min stil er… Afslappet, sjov og farverig.

Min hverdags-uniform er… Løse bukser, t-shirt, sneaks og mindst én item med lidt kant, det skal jo helst ikke blive for kedeligt 😉

Jeg er meget inspireret af… Grafiske ting. Lyder måske lidt mærkeligt, men jeg kan blive utrolig inspireret af en super fed grafisk plakat, som har nogle cool og skarpe kanter. Derudover bruger jeg rigtig meget Instagram til at finde inspiration.

Min favorit-accessory er… Kan ikke vælge mellem tasker og smykker! Jeg har altid været utrolig vild med tasker, og falder altid for dem med ekstra fine og finurlige detaljer. Og jeg elsker smykker, de sætter lige prikken over i’et til dit outfit!

Mit favorit-item i min garderobe er… Min skindjakke fra Gestuz med broderi på ærmerne.

Et stykke musik eller sang som beskriver min stil perfekt er… Hhm, danske kunstnere som Kesi, Ukendt Kunstner og TopGunn er noget jeg hører en del, men ved nu ikke om det beskriver min stil. Jeg hører rigtig meget dansk rap og er generelt ret vild med dansk musik. Mit all time favorit brand er også danske Gestuz, så man kan vel sige at jeg er ret in to Danmark, haha.

Mine tre favorit-butikker er… Uh den er svær, da der er rigtig mange fine butikker jeg godt kan lide! Som sagt er mit yndlings brand Gestuz, men hvis jeg skal vælge nogle butikker må det nok være highstreet butikker som Monki, Zara og H&M (H&M Trend) – jeg synes de er gode til at lave nogle styles som følger tiden, og som har lidt kant. Samtidig med at det er gode priser(!!), man er vel fra Jylland haha.

Man vil aldrig komme til at se mig med… Tætsiddende tøj fra top til tå. Her kommer det komfortable nok op i mig igen, jeg er klart tilhænger af noget, hvor der er mere plads i, selvom det ofte gør mig 1 størrelse større at se på, men det er jeg ligeglad med.

Mit favorit-tøj til festlige lejligheder er… Et par bukser, en top og et par sko med en lille hæl – tilsat en masse smykker.

Mit næste køb skal være… Er jo lidt en sneaker-girl, og jeg har luret en del på de nye Stan Smith med emoji’s, som jeg bare synes er så cool. Og så matcher de også med min nyeste Emoji smykke-kollektion, win win.

Følg Caroline Abel på instagram HER

Læs også interview med…
Ditte Degn // Frederikke Toftsø // Frederikke Hell // Kristine Vindahl // Nanna Skytte //Frederikke Thiberg // Mathilde Augusta Dam//Maja Aagaard // Karoline Dall // Ann-Sofie Kragh // Shira Lea Mozes //Thea Smed//Amalie Wessel //Anna Engstrøm //Alberte Gregersen //Anne Johannsen // Alberte Whitta (mig) // Sille Sørensen //Amanda Thaarsti // Mathilde Middelboe // Camilla Middelboe // Cathrine Urhammer // Maria Jernov // Alma Spies // Amanda Bugge// Caroline Plummer // Cecilie Slemming // Sofie Parelius // Julie Degn // Sille Nikolajsen // Malina Kragmann // Andrea Rognstad // Louise Roswall

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment