Countdown; 7 dage til Malaga

img_8323 img_8317

Syv dage. Det er hvad der er til at jeg rejser til Malaga. Jeg glæder mig helt overdrevet meget til at komme ned i varmen og nyde min skønne jyske families selskab. Vi skal desværre kun være der i fire dage, men lidt er også godt, og hvis jeg kender mig selv ret, så kommer det til at føles som om at jeg har været væk meget længe, når jeg endelig vender snuden hjem med Danmark igen. Det er en ægte solferie og vores eneste mission er at blive brune, spise lækker mad og nyde hinandens selskab.

På overstående billeder er jeg iført den fineste silkekimono fra Forte Forte. Det er i virkeligheden min mors, men det synes jeg egentlig ikke at man kan se – i hvertfald ikke hvis man som jeg godt kan lide det lidt oversize og posede look. Hvad synes I?

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • nikoline 21. juni 201710:51

    Håber at du får et par lækre dage i Malaga.. Jeg har aldrig været der, men har kun hørt godt om det! 🙂

Leave a Comment