Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

I did some shopping!

img_9208fullsizerender-6

Jeg var for en måneds tid siden ude og shoppe, og jeg endte med at købe overstående skjorte med hjem. Skjorten er fra HOPE, og jeg forelskede mig straks i den, da jeg så den på deres hjemmeside. Jeg elsker de vidde ærmer og det fine tunika-agtige snit. På overstående billeder har jeg iført mig skjorten med mine bukser fra Des Petit Hauts, som jeg købte i Paris for et par år tilbage.

Hvad synes I om min nye skjorte? Skjorten købes HER
Jeg håber at I får en rigtig skøn dag. Idag skal jeg sidde og blogge på livet løs. Jeg vil nemlig gerne forberede nogle gode indlæg til jer, imens jeg ligger og slikker sol i Malaga. 😉
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment