I denne uge… #32

i-denne-uge11

I denne uge…

Besøgte jeg Whos PR, hvor jeg var nede og kigge på nogle lækre sager fra Bitte Kai Rand. Jeg valgte blandt andet en superfin prikket skjortekjole som I muligvis fik set et glimt af i min Insta story. Ellers får I den også meget snart at se i nogle outfits herinde. 😉 

Mødtes jeg med Sofie for at gå en tur og få taget lidt billeder til vores blogs og instagram. Det er altid en fornøjelse, og det er så dejligt at have en veninde som deler interessen for instagram og blogging.

Cyklede jeg op af bakke i strid modvind og indså hvor enormt dårlig form jeg egentlig er i. Det var virkelig ikke en sjov tur og da jeg kom hjem var jeg helt drænet og svimmel af overanstrengelse. Det skal lige siges at jeg inden cykelturen ikke havde fået noget at spise hele dagen. Det hjalp nok heller ikke på det. 😉 

Var der hedebølge i Danmark, og jeg var iført min smukke blomstrede kjole fra Ganni.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment