Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Malaga countdown, 1 Day to go!

img_1836 img_1837

Imorgen går turen til Malaga, og derfor er dette mit sidste indlæg inden afrejse. Jeg har planlagt outfitbilleder til hele den tid jeg er væk – så der er en masse indhold til bloggen. Så jeg håber at I er klar til at se nogle af de outfits jeg har været iført de sidste to uger og måske få noget inspiration.

På overstående billeder er jeg iført min gudesmukke kjole fra Toteme, som jeg simpelthen ved bliver et go-to item både denne danske sommer, men også ind i efteråret sammen med en striktrøje og et par støvler. Jeg synes kjolen har det viste snit og den falder så flot på kroppen.

Jeg skal dog snart ind og lure lidt ekstra på Toteme, for nu har de fået endnu flere lækre nyheder. Nogle af disse nyheder skriver jeg iøvrigt lidt om her på bloggen i aften.

Hvad synes I om kjolen?
Kjolen kan købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

 • adultfinger 26. juni 201720:14

  you’re truly a good webmaster. The website
  loading speed is amazing. It sort of feels that
  you are doing any unique trick. Also, The contents
  are masterwork. you have done a excellent process on this
  subject!

 • Dina 27. juni 201710:34

  SÅ smuk! Må jeg spørge hvilken størrelse, du har kjolen i? Der står nemlig, at den er lille i størrelsen 🙂
  <3 Dina

Leave a Comment