Toteme, new in

skaermbillede-2017-06-21-kl-18-39-24

Toteme blev på rekordtid et af mine favorit mærker og min kærlighed til mærket bliver kun større hvergang en ny kollektion kommer på banen. Toteme åbnede ny butik i Stockholm (Tegnergatan) i foråret og dette er også medvirkende til at jeg ligenu går med tanker om et lille getaway til Stockholm.

Og nu er der altså kommet lækre nyheder på Totemes webshop, så dem vil jeg naturligvis dele med jer!

unnamed
Sort Bari jacket
Denne jakke SKAL jeg bare eje. Jeg ved godt at den højest dur ind i September, men den er bare så klassisk og fin og samtidig en smule maskulin i snittet. Yes please!

unnamed-4
Verona Chewneck strik
Jeg har rigtig længe gået og drømt om at eje en chewneck. Jeg er nemlig ikke så glad for striktrøjer, t-shirts osv. som går ned i en dyb udskæring. Derfor bliver mit næste køb på striktrøjefronten en strik med chewneck – måske denne!

unnamed-3Veynes nederdel
Jeg har faktisk allerede vist denne nederdel herinde, men den er bare så fin at den godt kan holde til at blive vist igen. Denne nederdel har det fineste fald og den smukkeste slids i siden som gør den super velegnet til både arbejdsdage og festlige lejligheder.

unnamed-2Lexa dress
Jeg har altid haft det lidt svært med hvide kjoler – jeg ved ikke om det er fordi at jeg forbinder det med bryllup, men jeg synes i hvertfald at det kommer til at se meget formelt ud. Men denne kjole bliver jeg altså også nød til at eje. Jeg synes den er vildt smuk og jeg elsker længden og de vidde emner.

unnamed-1
Kenya Monogram Tunic
Jeg elsker skjorter, og i særdeleshed skjorter med grafisk print. Derfor er denne skjorte/Tunika selvfølgelig også på listen over favorit-items fra Totemes nye kollektion. Jeg tror at denne lange skjorte vil være helt perfekt til de lange arbejdsdage på mit nye job, hvor man bare gerne vil have noget løst og samtidig smart på.

Hvad synes I om Toteme?

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment