Malaga, Ready set go!

tumblr_nynux6efwr1rebwhyo1_1280

Så kom dagen altså hvor jeg også fik ferie, og som den perfekte start på sommerferien pakker jeg sydfrugterne og tager en tur til Malaga sammen med de bedste mennesker – min mor, min moster og min kusine. Jeg er godt nok kun væk til Søndag, men jeg føler altid at jeg har været væk i meget længere tid, når jeg endelig kommer hjem. Og dansk sommer er jo heller ikke dårligt.

Denne lille mini-ferie skal bruges på at få en god kulør, drikke en masse skønne eksotiske drinks, nyde min jævnaldrende kusines selskab, spise god mad og få læst et par gode bøger. Jeg har i denne omgang pakket bogen ‘7.A’ ned i min taske. Den læste vi i folkeskolen og jeg husker den som super god. Lige nu er jeg igang med en podcast som er inspireret af gyserhistorien ‘7.A’ og derfor er jeg blevet inspireret til at genlæse den. I aften kommer der iøvrigt en lille anbefaling af gyser-podcastserien op på bloggen. Den skal I nemlig høre!

Der kommer stadig blogindlæg op på domænet imens jeg er væk, så I må endelig hænge ved. Og så kommer der selvfølgelig også opdateringer op på instagram (@Albertewhitta).

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment